Patarimai Procedūros Produktai Salonas

Tai pažangiausia veido odos priežiūros platforma, padedanti užtikrinti jaunesnę, gaivesnę ir natūraliai geriau atrodančią odą. Šia estetine platforma atliekama unikali veido priežiūros procedūra „trys viename“, veikianti odą tiek iš išorės, tiek ir iš vidaus ir sujungianti kliniškai patvirtintas technologijas – „Tripollar RF“, „Oxygeneo“ ir „Ultrasound“. Taikydami šias technologijas, skatiname natūralius kūno procesus, atnaujinančius ir papildančius odą. 

 

TECHNOLOGIJŲ veikimo principas

 

„Geneo“ aparatą sudaro trys aplikatoriai, leidžiantys mėgautis išskirtiniais trijų galingų technologijų – „Tripollar RF“, „Oxygeneo“ ir „Ultrasound“ – privalumais. Kiekviena iš technologijų ir jų teikiama nauda galima naudotis atskirai arba derinti visas vienoje procedūroje ir visapusiškai mėgautis jų sinerginiu poveikiu.

I ETAPAS. TRIPOLLAR™ RF

Pirmame etape radio dažnio dėka sklindanti šilumos banga prasiskverbia per odą ir paveikia dermį, kuris restruktūrizuoja, remodeliuoja pasenusį kolageną ir tuo pačiu skatina naujo kolageno ir elatino gamybą.

Kaip tai veikia?

Išskiriamos elektros bangos – mikro impulsai, sukelia giluminį temperatūros kylimą gydomoje vietoje. Kuomet giliai (iki 7 mm) esančio kolageno temperatūra pasiekia 45ºC / 65ºC, jis natūraliai ir staigiai susitraukia, todėl stimuliuojamas naujo kolageno susidarymas, kad būtų užpildyta susidariusi tuštuma. Tai yra pats natūraliausias būdas spręsti odos problemas – raukšlių, suglebimo ir tonuso praradimo. Oda tampa lygesnė ir stangresnė, išryškėja veido kontūrai, mažinama pasmakrė ir pajuodę paakiai, pakeliami antakiai, stangrinami akių vokai. Išgaunamas „liftingo“ efektas. Visa tai įvyksta fibroblastų dėka, kurie skatina naujo kolageno atsiradimą.

II ETAPAS. OXYGENEO™

Antrame etape atliekama eksfoliacija, oksigenacija ir veikliųjų sudedamųjų dalių įvedimas į odą („Trys viename“ arba „3 in 1“ koncepcija). Unikalios sudėties kapsulės ir gelio pagalba sukuriamos natūralios fiziologinių procesų reakcijos:

  • eksfoliacija t.y. nuvalomi apmirę paviršiniai odos ląstelių sluoksniai. Taip stimuliuojamas vidiniame odos sluoksnyje esnačių ląstelių augimas ir skatinamas jos atsinaujinimas. Nuvalius apmirusią odą į jos vidinį sluoksnį lengviau prasiskverbia deguonis bei maitinamosios medžiagos.
  • oksigenacija t.y. deguonies įsotinimas į odą. Dėl deguonies trūkumo oda greičiau sensta. Jau po pirmos procedūros oda prisotinama deguonimi, todėl tampa gaivesnė, jaunatviškesnė ir sveikesnė. Pagerinama odos struktūra ir tonusas.

Atliekant „Oxygeneo“ procedūras, naudojama „OxyPod“ kapsulė ir specialus serumas. Jų sinchronizuotas poveikis pagrįstas biologijos, chemijos ir technologijų sričių naujovėmis, leidžiančiomis maksimaliai pasirūpinti oda.

III ETAPAS. ULTRAGARSAS

Ultragarso bangų poveikiu ir serumo su aktyviomis medžiagomis pagalba, aktyvinami regeneraciniai procesai odoje. Oda tampa stangresnė, sumažėja raukšlių gylis, pagražėja odos spalva ir vientisumas. Ultragarso bangos pagerina kraujotaką ir padeda geriau ir giliau įsisavinti veikliąsias sudedamąsias dalis. Ši saugi ir neskausminga procedūra akivaizdžai pagerina odos struktūrą ir tonusą.

 

Taigi, revoliucinė „Geneo“ procedūra suteikia galimybę mėgautis trigubu oksigenacijos, eksfoliacijos ir veikliųjų sudedamųjų dalių įsisavinimo poveikiu. Procedūros metu sukuriama natūralius fiziologinius procesus pasitelkianti reakcija, natūraliai padidinanti deguonies kiekį odoje. Procedūra užbaigiama specialiai skirtu serumu, su kuriuo į itin imlios būsenos odą patenka naudingos sudedamosios dalys. Taikant šią malonią ir gaivinančią procedūrą, oda atgaivinama jau iš karto po pirmosios procedūros, o tolesnio rekomenduojamo procedūrų kurso metu šis poveikis stiprinamas ir palaikomas. Tai „Must-have“ procedūra kiekvienai šiuolaikiškai, savo grožį puoselėjančiai moteriai!