mokslo ir gamtos sinergija… tai bellefontaine – laikui nepavaldus nesibaigiantis pavasaris

 

KOVA SU ŠVELNIU UŽDEGIMU

Švelnus arba tylus uždegimas, kuris taip pat žinomas kaip uždegiminis senėjimas, yra pripažintas mokslinis reiškinys. Tai yra ne genetinis odos senėjimas, o senėjimas, kurį sukelia lėtinis uždegimas ląstelėse.

Vykstant švelniam uždegimui, kūne neprasideda atsinaujinimo etapas, kuris paprastai turėtų įvykti. Tai sukelia laisvųjų radikalų išsiskyrimą, kurie atakuoja kolageną, elastiną ir hialurono rūgštį, taip pažeisdami odą. Vadinasi, dėl to atsiranda tokie šalutiniai efektai kaip raukšlės, paraudimas, odos blyškumas ir priešlaikinis odos senėjimas.

Norint šiam procesui užkirsti kelią turi būti stimuliuojamos odos apsauginės funkcijos.

Todėl, Bellefontaine tyrimai orientuoti į kovą su laisvaisiais radikalais, siekiant apsaugoti odą ir suteikti jai švytėjimo, sustiprinant odos imuninę sistemą. Energetiškai stiprūs ir aktyvūs ingredientai, kurie sinergiškai veikia su „anti“ radikalų kompleksu, užtikrina neįtikėtinus ir matomus rezultatus.

Pagal konkretų atvejį, kiekviena Bellefontaine procedūra stimuliuoja kolageno ir elastino sintezę, skatina hialurono rūgštįes išsiskyrimą ir išlygina odą.

 

EDELGEN® kompleksas – ypatinga aktyvių ingredientų formulė

 

ALPINĖS LIŪTPĖDĖS (EDELWEISS) EKSTRAKTAS

Kad klestėtų, šis nuostabus imunizuotas augalas, prisitiakė prie atšiaurios kalnų šlaitų aplinkos. Jis sugebėjo susikurti ypatingą apsaugą nuo žalingų ultravioletinių saulės spindulių, mažo atmosferos slėgio ir ekstremalios temperatūros bei drėgmės. Bellefontaine, alpinės liūtpėdės ekstraktas (Edelweiss Extract), išgaunamas iš augalų, augančių Centrinėje Šveicarijoje. Alpinė liūtpėdė (Edelweiss) turi labai didelę  flavonoidų ir taninų koncentraciją, todėl pasižymi antioksidantinėmis, DNR ir raminančiomis savybėmis.

EDELGEN® unikalus ir galingas kompleksas su ypatinga formule aktyvių ingredientų, kuris sustiprina odos barjerą optimaliai apsaugai nuo senėjimo. EDELGEN® susideda iš alpinės liūtpėdės ekstrakto,  apjungto su išskirtinėmis aktyviomis medžiagomis ir itin sudėtingomis molekulėmis. Jis padeda nuraminti ir išsklaidyti odos diskomfortą, sumažindamas paraudimą. Stiprina odos apsauginį barjerą, išsaugojant natūralų odos drėkinimo mechanizmą ir balansą, bei suteikia geresnę apsaugą net ir jautriausioms odoms.

EDELGEN® saugo odą nuo žalingo saulės poveikio, šalčio ir išsausėjimo, didinant drėgmę odos viršutiniuose sluoksniuose. Juo siekiama sulėtinti senėjimo procesą odoje.

Su savo sinerginiu veikimu, šis galingas kokteilis iš augalų padeda odai:

  • nurimti ir eliminuoti diskomfortą,  sumažinant paraudimą
  • sustiprinti odos apsaugini barjerą
  • išlaikyti odos natūralų drėkinimo mechanizmą
  • užtikrinti aukštą toleranciją net ir jautriausioms odoms
  • išlaikyti odos balansą
  • atitolinti senėjimo procesą

 

BIOMIMENTINĖ TEKSTŪRA (GALENIC)

Bellefontaine moksliniai tyrimai buvo skirti kosmetikos efektyvumui ir jautrumui. Dėka biomimetinei tekstūrai, kuri panaši į odos struktūra, Bellefontaine kosmetika siūlo:

  • optimalų įsiskverbimą dėl šios tekstūros ypatingo panašumo su oda
  • gilų veikliųjų medžiagų įsisavinimą odoje
  • prolonguotą efektą

 

Atsižvelgiant į konkrečius atvejus ir siekiant išgauti įvairius efektus, Bellefontaine sukūrė skirtingus kompleksus, kurie veikia sinergiškai su EDELGEN®

  • Drėkinantis kompleksas: ritininės imperatos šaknies ir raudonųjų dumblių ekstraktai
  • Anti-Aging kompleksas: davido budlėjos (drugelių krūmai) ir  čiobrelių ekstraktai
  • Valymo kompleksas: cinamono žievės ekstraktas ir čiobrelių eteriniai aliejai, šalavijas, levanda, mėta
  • Šviesinantis kompleksas: 7 Šveicarijos Alpių augalai (dedešvos, pipirmėčių lapų, raktažolės,  vaistinės veronikos,  moteriškos skraistės, citrinų balzamo lapų, kraujažolės ekstraktai)
  • Ikrų kompleksas: Anti-Aging kompleksas (davido budlėjos – drugelių krūmai ir čiobrelių ekstraktai) praturtintas ikrų ekstraktu  
  • Kamieninių ląstelių (Cellstemine) kompleksas: alpinės liūtpėdės ir agano kamieninės ląstelės